Satılık ASUS K52JC laptop

Makaleler
15
İlk zamanlar evde masada daha sonra üniversitede abim ders çalışmak için kullandı. Oyun oynanmadı. Yatakta falan kullanmadım, eğer masa dışında kullanmak zorundaysam altına masadan söktüğüm uzun klavyeyi koyduğumuz tahtayı koyarak kullandım. İstenirse DVD yerini sökerek 2. bir SSD veya HDD takılabilir.

Günlük kullanımda sıfır laptoplar ile aynı hızdadır. Son 3 fotoğrafta kusuru gösterdim. Kullanıma engel değil menteşe sağlam sadece plastik çatladı. Onarmaya gerek yok. Ekran sağlam, menteşe de sağlam sadece oradaki plastik çatladı. Menteşe metal zaten. Direkt kapatırsanız 2-3 derecelik eğiklik oluyor ama elinizle düzeltince normal haline geliyor. Batarya var ama 5 dakika dayanıyor, elektrik kesintisinde veya başka bir yere götürülmek istenirse açık iken taşınabilir o süre içinde. Okul, film dizi, ders, araştırma, günlük kullanım gibi işler için mükemmel.

Arctic MX5 termal macunu vardır, yeni sürüldü. Alan kişiye Windows 10 Pro format atılacaktır. i3 370M 2.4 GHz 4 çekirdek, 6 GB RAM, GT310M 1GB NVIDIA ekran kartı, 120 GB Adata SU630 SSD. Pazarlıksız 1800, Ankara içi.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    306,1 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    1,2 MB · Görüntüleme: 33
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    1,3 MB · Görüntüleme: 31
  • Ekran Alıntısı4.PNG
    Ekran Alıntısı4.PNG