Asus K52JC Windows 8 Kurulumu

Mehmet karagöz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, arkadaşlar. Dreamspark ile windows 8'i indirdim ve 'rufus' ile Flash belleğe attım. Buradan sonra Asus K527jc Markalı laptop ile buraya kadar geldim. Ancak buradan sonra ne yapabilirim.

Yazım kuralında bir hatam varsa herkes'den özür dilerim. (Her gün yediğimden.) :( Yardım eden etmeyen herkeze Teşekkürler.

123.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, arkadaşlar dreamspark ile windows 8 i indirdim. Ve 'rufus' ile Flash belleğe attım. Buradan sonra Asus K527jc Markalı laptop ile buraya kadar geldim. Ancak buradan sonra ne yapabilirim.

Yazım kuralında bir hatam varsa herkes'den özür dilerim. (Her gün yediğimden.) :( Yardım eden etmeyen herkeze Teşekkürler.

Buradan bir şey yapamazsınız. Bilgisayarınız BOOT Menüsü tuşuna ard arda basarak USB Belleğinizi seçeceksiniz. Sonrası zaten normal Windows kurulumu. Bu arada Windows 8.1 kurarsanız daha iyi olur :)

Dediğiniz bu ise:

Windows 8 USB içeriği.png

Herhalde boot ettim :) Bu arada windows 8.1 Üniversite öğrencilerine ücretsiz verilen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı