CagatayDemir Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2014 #1 Merhaba , Bilgisayarıma format atmak istiyorum , USB belleğimi hazırladım. Bilgisayarı kapattım , sonra F2 F8 ESC DEL tuşlarına bastım ama boot menüsü açılmadı. Birden çok kez denedim . Nedeni ne olabilir ?
Merhaba , Bilgisayarıma format atmak istiyorum , USB belleğimi hazırladım. Bilgisayarı kapattım , sonra F2 F8 ESC DEL tuşlarına bastım ama boot menüsü açılmadı. Birden çok kez denedim . Nedeni ne olabilir ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.499 Makaleler 35 Çözümler 78 4 Ekim 2014 #2 Kapatarak giremezsin. Yeniden başlata basarak del ile biosa girin. USB üzerinden boot seçeneğini aktif edin. bios eski ise de güncelleyin. Boot menü Esc, F8 gibi tuşlardır. bilgisayarı yeniden başlattığında seri bir şekilde bu tuşlara basarsan erişirsin.
Kapatarak giremezsin. Yeniden başlata basarak del ile biosa girin. USB üzerinden boot seçeneğini aktif edin. bios eski ise de güncelleyin. Boot menü Esc, F8 gibi tuşlardır. bilgisayarı yeniden başlattığında seri bir şekilde bu tuşlara basarsan erişirsin.
CagatayDemir Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2014 #3 Sorun çözüldü , BIOS ' u güncelledim , sonra yeniden başlayınca F2 ile ulaştım , Teşekkürler ...