ASUS K53-U HDD kutusu vs. SSD kutusu

gamer-z

Megapat
Katılım
12 Aralık 2015
Mesajlar
61
ASUS K53-U laptop var. 320 GB 5400 RPM HDD var. Çok yavaş olduğu için SanDisk Ultra 3D 250 GB SSD almaya karar verdim. Laptop 2.0 USB portları sahip.
1. seçenek: SSD, HDD yerine takılacak. HDD, HDD kutusuna takılıp harici olacak.
2.seçenek: HDD, SSD kutusu ile DVD ROM yerine takılacak. Hangisi daha doğru olur?🤔😵
 
SSD'yi HDD'nin olduğu yere takmak HDDyi de CD-ROM'a takmak USB 2.0 yavaş zaten daha da yavaşlatmaya gerek yok hele ki oyunları oraya atarsanız çok kötü kasar oyunlar
 
HDD'ye oyun almayacağım, resim, video, müzik vs. atacağım.

Eğer Mobile bir cihaz olarak kullanacaksanız o zaman harici diske dönüştürebilirsiniz, televizyona falan da bağlarsınız film izlemek için o zaman ilk seçeneğiniz daha mantıklı olur, ben oyun da yükleyeceğinizi düşünürek ilk seçeneği söyledim eğer resim, video falan atacaksanız harici diske çevirmek daha mantıklı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı