ASUS K53-U HDD kutusu vs. SSD kutusu

gamer-z

Megapat
ASUS K53-U laptop var. 320 GB 5400 RPM HDD var. Çok yavaş olduğu için SanDisk Ultra 3D 250 GB SSD almaya karar verdim. Laptop 2.0 USB portları sahip.
1. seçenek: SSD, HDD yerine takılacak. HDD, HDD kutusuna takılıp harici olacak.
2.seçenek: HDD, SSD kutusu ile DVD ROM yerine takılacak. Hangisi daha doğru olur?

SSD'yi HDD'nin olduğu yere takmak HDDyi de CD-ROM'a takmak USB 2.0 yavaş zaten daha da yavaşlatmaya gerek yok hele ki oyunları oraya atarsanız çok kötü kasar oyunlar

SSD'yi HDD'nin olduğu yere takmak HDDyi de CD-ROM'a takmak USB 2.0 yavaş zaten daha da yavaşlatmaya gerek yok hele ki oyunları oraya atarsanız çok kötü kasar oyunlar
HDD'ye oyun almayacağım, resim, video, müzik vs. atacağım.

HDD'ye oyun almayacağım, resim, video, müzik vs. atacağım.

Eğer Mobile bir cihaz olarak kullanacaksanız o zaman harici diske dönüştürebilirsiniz, televizyona falan da bağlarsınız film izlemek için o zaman ilk seçeneğiniz daha mantıklı olur, ben oyun da yükleyeceğinizi düşünürek ilk seçeneği söyledim eğer resim, video falan atacaksanız harici diske çevirmek daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…