Asus K53S Mavi Ekran Hatası

enes batuhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle bu acı günde (soma faciası) hepimize geçmiş olsun demek istiyorum.

Benim sorunum şu; Rome total war 2 oynuyorum 5 dakika sonra mavi ekran hatası alıyorum, Empire total war oynuyorum aynı sorun, league of legends oynuyorum arada sırada nadiren veriyor. İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda bilgisayar ısındığı için mavi ekran verme ihtimalini eledim ve tek tespitim (büyük olasılıkla) ekran kartımdaki sorundur.

Bilgisayarımın modeli Asus K53S, ekran kartım nvidia, nerenin fotoğrafı lazımsa yardımcı olabilecek arkadaşlar söylerlerse fotoğrafını çekip atabilirim, sistem ile alakalı pek bilgim yok. Bilgisayarımın özellikleri 8 gb ram, 2 gb ekran kartı ki maalesef çok düşük bir performansa sahip.

Defalarca format atmama rağmen ( ki en son dün format attım) değişmiyor oyunu formattan sonra yüklüyorum yine aynı hata, aynı hata. Lütfen yardım edin. 1 aydır arıyorum bilgisayarcılara veriyorum 10 lira alıp tamam diyolar bakıyorum hala aynı. Adam ben yaptım elimden geleni falan diyor saçma sapan bir hal içindeyim lütfen ilgilenin ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin konu burası değil. Nerede ise orada yardım bekleyin.

8.1 yükleyip deneyebilirsin. İlk verdiğim bios dosyasıdır ancak yüklemesini bilmiyorsan forumda Ezflash ile güncellemeyi bulup güncelleyebilirsiniz.

Ezflash ile güncelledim. Dedikelerinizi harfiyen yaptım ancak sadece 3-4 dakika gibi bir süre daha uzattı mavi ekran verme süresini. Yani olmadı :( başka yapabileceğimiz bir şey var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı