7 78501 Kilopat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 2.126 Makaleler 5 Çözümler 3 9 Ağustos 2018 #11 maestra dedi: Eğer ki Sabit Disk'ler farklı ise gerek yok. Genişletmek için tıkla... Aynı diski bölüp kuracağım. Hala 16 GB'lik USB bellek arıyorum Kaybetmişim kendiminkini.
maestra dedi: Eğer ki Sabit Disk'ler farklı ise gerek yok. Genişletmek için tıkla... Aynı diski bölüp kuracağım. Hala 16 GB'lik USB bellek arıyorum Kaybetmişim kendiminkini.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 9 Ağustos 2018 #12 78501 dedi: Aynı diski bölüp kuracağım. Hala 16 GB'lik USB bellek arıyorum Kaybetmişim kendiminkini. Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey söylemek zor Bootloader konusunda. Kimi zaman bir problem olmuyor, kimi zaman Windows Bootloader problem yaratabiliyor, o yüzden kesin bilgi veremem size.
78501 dedi: Aynı diski bölüp kuracağım. Hala 16 GB'lik USB bellek arıyorum Kaybetmişim kendiminkini. Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey söylemek zor Bootloader konusunda. Kimi zaman bir problem olmuyor, kimi zaman Windows Bootloader problem yaratabiliyor, o yüzden kesin bilgi veremem size.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.373 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2018 #13 78501 dedi: Windows Bootloader'i tekrardan yüklemem gerekecek mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır.