Merhaba ben Can sizin videolarınızı youtube da rastgele gördüm ve çok hoşuma gitti güzel birşey yapıyorsunuz (Biraz uzun bir yazı olucak sabırla okuyup cevap verirseniz çok sevinirim)
Benim kullandığım laptop asus K53SD-SX108V 2GB ekran kartı olan bir sistem gt610M Windows 7 açılırken çok hantal oluyor
bilgisayar.
Bunun için arkadadaşlarla konuştum bir kısım 4GB*2 1600 RAM almamı söyledi, ama benim aklımda yeni 128 SSD'ler var. Onu da şu şekilde yapmayı planlıyordum.
Mevcut DVD sürücüsünü çıkartıp yerine SSD takıcaktım 7200'lük harddisk kalıcaktı. Ama sizin videolarınızı izledim OSX ve Windows'u aynı anda bilgisayara yükleyebiliyorsunuz.
Bu çok güzel birşey ama sadece masaüstü bilgisayarda bunu denediniz. Çok uzatmadan sorumu sorayım ben 128 GB SSD alsam, 2'ye bölsem yarısına OSX kursam, diğer yarısına Windows kursam, (bilgisayarın hızlı açılması için bunu istiyorum ) ama bilgisayarda yaptığım herhangi bir kayıtın SSD'ye kaydolmasını istemiyorum.
750GB kalan hardiske kaydetsin istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? veya Windows 8'i yüklesem ama harici harddisk'e, SSD'yi yalnızca OSX için kullansam.
Biliyorsunuz SSDler'in fiyatları çok pahalı aklımda aslında 64GB bile almak var, ama bilindiği üzere birçok çeşidi var. Laptop'un alıcağım SSD'yi kabul etmeme şansı var mı ?
Bana uygun fiyata okuma hızı iyi olan bir SSD önerebilir misiniz ve dediğim işlem mantıklı mı? SSD'ye OSX ve Windows yüklemek bir virüs olayında OSX etkilenebilir mi ?
Dediğim işlemi 64GB ile de yapabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin.