OnrAVC Kilopat Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2016 #1 Bilgisayar Markası : Asus K53sv Dizüstü Bilgisayar. Dizüstü bilgisayarımın 3.5 jak girişi bozuldu. Bildiğim kadarıyla yanındaki usb 2.0'larla birlikte bir soket ben bu soketi nereden temin edebilirim? Mikrofonu taktığımda çok fena dip ses alıyorum ve skype konuşmaları rahatsız edici oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2016
Bilgisayar Markası : Asus K53sv Dizüstü Bilgisayar. Dizüstü bilgisayarımın 3.5 jak girişi bozuldu. Bildiğim kadarıyla yanındaki usb 2.0'larla birlikte bir soket ben bu soketi nereden temin edebilirim? Mikrofonu taktığımda çok fena dip ses alıyorum ve skype konuşmaları rahatsız edici oluyor.
Mert Öztürk Kilopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 355 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Elemanı 20 Mart 2016 #2 jacklar bozulduysa usb ses kartı alabilirsin. n11 , hepsiburada vb. sitelerde "usb ses kartı" diye araştırırsan rahatlıkla onlarca fiyatta ve kalitede ürün bulabilirsin. 3.5 jak girişini usb girişine çevirecek ve işine görecektir.
jacklar bozulduysa usb ses kartı alabilirsin. n11 , hepsiburada vb. sitelerde "usb ses kartı" diye araştırırsan rahatlıkla onlarca fiyatta ve kalitede ürün bulabilirsin. 3.5 jak girişini usb girişine çevirecek ve işine görecektir.