OnurCemilTaşdeler Hectopat Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar Merhaba Asus K53SV model pc var ama ram 3 gb bir çok oyunda cok sorun yaşıyorum. Recep abinin videosunu izledim gayet aydınlatıcı. Bazi sorularım var. Bende 4 slot var birinde 2 gb diğerinde 1gb ram var ama ikisi de farklı marka. Bu 1. ramin resmi: Bu da ikinci ram bilgisi: Anlamadığım markaları farklı ben bunlara göre ram nerde bulabilirim? Hangi ram benim laptopuma göre uygun olur ? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2014
Arkadaşlar Merhaba Asus K53SV model pc var ama ram 3 gb bir çok oyunda cok sorun yaşıyorum. Recep abinin videosunu izledim gayet aydınlatıcı. Bazi sorularım var. Bende 4 slot var birinde 2 gb diğerinde 1gb ram var ama ikisi de farklı marka. Bu 1. ramin resmi: Bu da ikinci ram bilgisi: Anlamadığım markaları farklı ben bunlara göre ram nerde bulabilirim? Hangi ram benim laptopuma göre uygun olur ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 19 Kasım 2014 #2 Bu modelde 4 değil, 2 adet RAM slotu bulunuyor. Bu belleklerin birebir aynısını bulacağınızı sanmadığımdan dolayı genel olarak uyumlu bellek özelliklerini yazacağım. Bilgisayarınıza 1333 MHz CL9 SO-DIMM bellek satın alabilirsiniz: 1333 MHz CL9 SODIMM - TeknoFiyat Alacağınız RAM'i sisteme takmak için 1 GB RAM'i çıkarmanız gerek.
Bu modelde 4 değil, 2 adet RAM slotu bulunuyor. Bu belleklerin birebir aynısını bulacağınızı sanmadığımdan dolayı genel olarak uyumlu bellek özelliklerini yazacağım. Bilgisayarınıza 1333 MHz CL9 SO-DIMM bellek satın alabilirsiniz: 1333 MHz CL9 SODIMM - TeknoFiyat Alacağınız RAM'i sisteme takmak için 1 GB RAM'i çıkarmanız gerek.
OnurCemilTaşdeler Hectopat Katılım 11 Kasım 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2014 #3 Biraz geç oldu cevabim kusra bakmayin yardım için çok teşekkür ederim sanalmarketimden 4gb alacağım sorun yoktur umarım güvenilir yerdir ?
Biraz geç oldu cevabim kusra bakmayin yardım için çok teşekkür ederim sanalmarketimden 4gb alacağım sorun yoktur umarım güvenilir yerdir ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 31 Aralık 2014 #4 Sanalmarketim güvenilir bir firma.