Asus K53SV-SX581R Windows 7 Boot Sorunu

anticor

Megapat
Makaleler
3
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
UI/UX Designer
Öncelikle cep telefonundan yazıyorum. Yazım hataları olabilir. Uzun arastirmalar sonucu cihazima mac OS x USB sen kurdum. Ama driver lar[ kext] deniliyor mac de sanirum. Wifi gibi bazilari eksik olduğundan ve normal baglanti kablom olmadigindan buradan yaziyorum. Şimdi durzgun bir kurulumu yapabilirsem paylasacagim. Buradan. ama tekrar windiwsa dönmem gerekiyor ve DVD yi taktiğin halde biosu da eski haline getirdigim halde windows DVD boot baslamiyor. Ne yapabilirim. Konu actim...

XT910 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yaptim onu. Sonra win DVD yi seçtim ama Reebot and select proper boot device ör insert boot media in selected boot device ABD prees a key.

USB ye kurdum windows kurulum ISO dosyasini. Bu işlemi her zaman yaptigim windows 7 DVD utility gibi birşey var onunla yaptim. Yani her zamanki flashla windows 7 kurar gibi. Bu sefer de windows boot ediyorum. Ardından kurulum geliyor ama kuracak yeri yani HDD yi görmüyor. Su islemleri bitirsem bu konuyu iyi bir duzenleyeyip benim önceki acemi acemilik dönemlerindeki olanlara yardim amaçli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…