H Hayaku Kilopat Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #1 10 gün önce bilgisayarı almıştım. İlk açtığımdan beri bibipleme sesi var. 15-20 dakikada bir bipliyor. Bazen saatlerce bipleme sesi gelmiyor, bazen 30 snde bir geliyor, yardım lütfen Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2015
10 gün önce bilgisayarı almıştım. İlk açtığımdan beri bibipleme sesi var. 15-20 dakikada bir bipliyor. Bazen saatlerce bipleme sesi gelmiyor, bazen 30 snde bir geliyor, yardım lütfen
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.013 Çözümler 86 4 Nisan 2015 #2 Diskten mi geliyor? Evet ise Hd tune ile taratabilirsin, error ve health testleriyle. Diske USB'den dosya aktarırken ses yokken başlıyorsa muhtemelen ondandır.
Diskten mi geliyor? Evet ise Hd tune ile taratabilirsin, error ve health testleriyle. Diske USB'den dosya aktarırken ses yokken başlıyorsa muhtemelen ondandır.
H Hayaku Kilopat Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #3 Bilgisaysar çalıştığında geliyor sürekli. 15-20 dakikada bir bipliyor. CD okuyucu tarafından geliyor ses. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2015
Bilgisaysar çalıştığında geliyor sürekli. 15-20 dakikada bir bipliyor. CD okuyucu tarafından geliyor ses.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.013 Çözümler 86 4 Nisan 2015 #4 Buzzer'dan (mini bildirim hoparlörü) ses geliyor olabilir ama kapalı kutu olduğu için sesin geldiği yer konusunda aldanıyor da olabilirsin. Cd sürücü içinde CD varsa çıkartıp dene. HDD'ini de taramayı atlama.
Buzzer'dan (mini bildirim hoparlörü) ses geliyor olabilir ama kapalı kutu olduğu için sesin geldiği yer konusunda aldanıyor da olabilirsin. Cd sürücü içinde CD varsa çıkartıp dene. HDD'ini de taramayı atlama.