Whitea Yoctopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #1 Klavyede bazı tuşlar basmamaya başladı, tuş takımı değiştirilse düzelir mi yoksa artık hariciye mi geçmem gerekir?
Klavyede bazı tuşlar basmamaya başladı, tuş takımı değiştirilse düzelir mi yoksa artık hariciye mi geçmem gerekir?
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.695 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #2 Değiştirdiğin mi? Tabii ki düzelir. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2021
S samurai jack123 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #3 Whitea dedi: Klavyede bazı tuşlar basmamaya başladı, tuş takımı değiştirilse düzelir mi yoksa artık hariciye mi geçmem gerekir? Genişletmek için tıkla... benim de eski klavyem öyle idi bazen basıyordu benimkiler, yeni klavye almanı öneririm. Hic uğraşma.
Whitea dedi: Klavyede bazı tuşlar basmamaya başladı, tuş takımı değiştirilse düzelir mi yoksa artık hariciye mi geçmem gerekir? Genişletmek için tıkla... benim de eski klavyem öyle idi bazen basıyordu benimkiler, yeni klavye almanı öneririm. Hic uğraşma.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 14 Ağustos 2021 #4 samurai jack123 dedi: Benim de eski klavyem öyle idi bazen basıyordu benimkiler, yeni klavye almanı öneririm. Hic uğraşma. Genişletmek için tıkla... Laptop hocam. Bence anlıyorsan klavyeyi sök temizle işe yarayabilir. Garantisi varsa garanti tabii.
samurai jack123 dedi: Benim de eski klavyem öyle idi bazen basıyordu benimkiler, yeni klavye almanı öneririm. Hic uğraşma. Genişletmek için tıkla... Laptop hocam. Bence anlıyorsan klavyeyi sök temizle işe yarayabilir. Garantisi varsa garanti tabii.
Whitea Yoctopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #5 The Theseus dedi: Laptop hocam. Bence anlıyorsan klavyeyi sök temizle işe yarayabilir. Garantisi varsa garanti tabii. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok 7 yıllık laptop, temizleyince de olmazsa yeni tuş takımıyla da olmaz herhalde değil mi?
The Theseus dedi: Laptop hocam. Bence anlıyorsan klavyeyi sök temizle işe yarayabilir. Garantisi varsa garanti tabii. Genişletmek için tıkla... Garantisi yok 7 yıllık laptop, temizleyince de olmazsa yeni tuş takımıyla da olmaz herhalde değil mi?
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 14 Ağustos 2021 #6 Whitea dedi: Garantisi yok 7 yıllık laptop, temizleyince de olmazsa yeni tuş takımıyla da olmaz herhalde değil mi? Genişletmek için tıkla... Tuş takımını Amazon gibi iade edebileceğin yerlerden alabilirsin. Olmazsa iade eder klavye alırsın.
Whitea dedi: Garantisi yok 7 yıllık laptop, temizleyince de olmazsa yeni tuş takımıyla da olmaz herhalde değil mi? Genişletmek için tıkla... Tuş takımını Amazon gibi iade edebileceğin yerlerden alabilirsin. Olmazsa iade eder klavye alırsın.