ASUS K555LB'in 12 GB versiyonunu kullanan var mı ?

Daha fazla  
Meslek
Grafiker
www.vatanbilgisayar.com/asus-k555lb-core-i5-5200u-22ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w81-notebook.html

Bazı yerlerde ram 4 gb olarak satışı yapılmış. Bazı modelide 840m olarak verilmiş.

Laptop bu. Fiyatı uygun gibi geldi bana.
Özelliklerine göre gayet iyi laptop ama kullanan var mı merak ettim. Kısmetse yarın almak istiyorum. Bir sitede yüksek ayarlarda 1366x768 çözünürlükte gta 5 70 fps civari vermiş. Bir sitede bf4 20 vermiş dediler. Youtubedan ekran kartina baktim bazı ayarları kısarak 70 fps civari değer veriyor. Daha iyi önerisi olan varsa yorum atarsa sevinirim.

+Masaüstü düşünüyordum ama bunu bulunca merak ettim. Daha uygun f/p bulunmazdiye düsündüm

4 GB satışı yapılan yerlerde fiyatı 1800tl şuanda. İstersen o versiyonunu alıp üstüne tahmini 90 tl civarında olan 4GB rami ekleyebilirsin. Kısaca 8GB lik versiyonununu 300 tl ucuza kullanabilirsin.

Bende isterdim gtx850m lakin para sıkıntı hocam. 4gb lık versiyonunda da gt840m var. 1366x768 çözünürlükte 840m ile bir arkadaş sitede yazanlarin aksine 70 fps elde etmiş. O sitede gt940m baya kötü göstermiş masaüstü pc olan arkadaşımda full hd orta aciyor 50 fps alıyor bunkadar fark olması mümkün mü ?

Ayrıca önerdiğin modeli arkadaşım kullanıyor hocam ekran durup dururken kırılmış köşeden mortal kombat oyununu steamden aldığı halde bile sistem yeterli değil diyor düşük çözünürlükte açıyor yoksa oynanmayacak derecede

Dostum Masaüstü alacakken bu ürünü alman tamamen saçmalık olur. Doğru masaüstü sisteme yönel. Biz sadece dizüstü bilgisayarı masaüstü kendisi için uygun olmayanlara öneriyoruz. Yoksa kesinlikle masaüstü her zaman en iyisi.

Üniversite ve okul için lazim olacak. Okula götürmem gerekli yoksa masaüstü toplayacaktım. 12gb ram gt940m çok kötü bir sisteme mi koyulmuş değmez mi yani

Ebrar Bilgisayar'dan alışveriş yapan çoğu kişi ürünüm gelmedi, eksik geldi tarzı şikayetlerde bulunuyor Ebrarbilgisayar güvenilir mi, siparişleri nasıl ulaştırıyor? Ebrarbilgisayar hakkında kullanıcı görüşleri ve alışveriş tecrübeleri . Asus K555LB almak isteyenler hiç düşünmeden alabilirsiniz. Kaliteli bir laptop LoL'de ultra'da 120-130 FPS veriyor, Metro 2033'de maksimum 30-40 dereceye çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı