ASUS K555LN CORE İ5 alınmalı mı (tavsiye)

Bu bilgisayar benimde netten aldığım ilk şeydi otobüs biletleri hariç. Ebrardan aldım bende şuana kadar bir şey olsa olurdu Ama bende 2 ay önce aldım ve aynı senin baktığın pcye bakıyordum Şuan iyiki de almamışım diyorum güncel oyunlar artık çok hızlı gelişiyor ve çok sistem istiyorlar o bilgisayarın her şeye gücü yetmez ben ultrada oynarken sen mediumda takılırsın aynı paraya bu saçmalık oluyor.

Gayet haklısın ama babam işte adam şifre vermem diye internete psikopat

Sen bayansan ki öle profilin oyun oynamazsın farcry pes felan düsünemiyorum Git babanla al o pcyi sana fazlasıyla yeter sims4 ü rahat açar o bilgisayar

Sen bayansan ki öle profilin oyun oynamazsın farcry pes felan düsünemiyorum Git babanla al o pcyi sana fazlasıyla yeter sims4 ü rahat açar o bilgisayar

Ya benim bilgisayarla fazla alakam yok Zaten üni için alıyorum autocad uygulaması için alcam bide arada lol atarım öyle yeni çıkan oyunlarda gözüm yok

Gerçekten bir bayan olarak lolmu oynuyosun Nefret ediyorum o oyundan bizim salaklar o oyundan üniyi uzattılar Ayrıca hangi şehirdesin babamın kart takıntısı var diyosun Ankara veya İstanbul'daysan gidip magazadan alabilirsin.

Yok ya adanada oturuyo ailem ben mersinde yaşıyorum

Tamam k555ln al o zaman oda işini görür loluda bırak okulu uzatma benim ev arkadaşları gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…