Kostak Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2015 #1 Laptop Teknik Özellikleri i7-4510u İntel işlemci 8 Gb RAM 2 Gb GT840m ekran kartı PES 2013, Counter Strike 1.8 vb. oyunları yükledik. Açmaya çalıştığımızda ise VRAM yetersiz uyarısı alıyoruz.
Laptop Teknik Özellikleri i7-4510u İntel işlemci 8 Gb RAM 2 Gb GT840m ekran kartı PES 2013, Counter Strike 1.8 vb. oyunları yükledik. Açmaya çalıştığımızda ise VRAM yetersiz uyarısı alıyoruz.
mert hg Hectopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #2 Kostak dedi: Laptop Teknik Özellikleri i7-4510u İntel işlemci 8 Gb RAM 2 Gb GT840m ekran kartı PES 2013, Counter Strike 1.8 vb. oyunları yükledik. Açmaya çalıştığımızda ise VRAM yetersiz uyarısı alıyoruz. Genişletmek için tıkla... Oyunları grafik işlemciyle yani Nvidia ile çalıştır yine aynı hata olursa biostan vram'i yükselt.
Kostak dedi: Laptop Teknik Özellikleri i7-4510u İntel işlemci 8 Gb RAM 2 Gb GT840m ekran kartı PES 2013, Counter Strike 1.8 vb. oyunları yükledik. Açmaya çalıştığımızda ise VRAM yetersiz uyarısı alıyoruz. Genişletmek için tıkla... Oyunları grafik işlemciyle yani Nvidia ile çalıştır yine aynı hata olursa biostan vram'i yükselt.
H hasan kaya Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #3 PES 13 128 mb vram de açıyor.
mert hg Hectopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #4 hasan kaya dedi: pes 13 128 mb vram de açıyo. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu inceleyebilirsiniz.
hasan kaya dedi: pes 13 128 mb vram de açıyo. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu inceleyebilirsiniz.
Kostak Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2015 #5 Nvidia Denetim Masasından ekran kartına öncelik vermeme rağmen VRAM hatası alıyorum
mert hg Hectopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #6 Kostak dedi: Nvidia Denetim Masasından ekran kartına öncelik vermeme rağmen VRAM hatası alıyorum Genişletmek için tıkla... O zaman biostan vram miktarını yükseltin. Muhtemelen advanced bölümü altında graphics configration gibi başlıklar altındadır.
Kostak dedi: Nvidia Denetim Masasından ekran kartına öncelik vermeme rağmen VRAM hatası alıyorum Genişletmek için tıkla... O zaman biostan vram miktarını yükseltin. Muhtemelen advanced bölümü altında graphics configration gibi başlıklar altındadır.