W Warlike Hectopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #1 Asus K555ln-xx327h I7-5500u 8gb 1tb 15.6 GittiGidiyor'da 202434597 bu bilgisayar uygun mudur? Oyunları rahat oynar mıyım?
Asus K555ln-xx327h I7-5500u 8gb 1tb 15.6 GittiGidiyor'da 202434597 bu bilgisayar uygun mudur? Oyunları rahat oynar mıyım?
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2016 #2 Bu bilgisayarı almanı öneririm o linktekinin yerine. Hem daha güncel hem daha performanslı bir ekran kartına sahip. http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx099d-8gb-gtx-950m-notebook-pmu345567 Oyunlarda üst düzey olmasada iyi bir performans gösterecektir bu model. Oyun performansı için bir kaç örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu bilgisayarı almanı öneririm o linktekinin yerine. Hem daha güncel hem daha performanslı bir ekran kartına sahip. http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx099d-8gb-gtx-950m-notebook-pmu345567 Oyunlarda üst düzey olmasada iyi bir performans gösterecektir bu model. Oyun performansı için bir kaç örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
W Warlike Hectopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #3 Doğru diyorsunda kardeşim o önerdiğin laptop taksit olunca 2500 oluyor daha uygun yokmu yav Kaç gündür bu sitdeyim doğru düzgün yardım alamadım biri ilgilense lütfen?
Doğru diyorsunda kardeşim o önerdiğin laptop taksit olunca 2500 oluyor daha uygun yokmu yav Kaç gündür bu sitdeyim doğru düzgün yardım alamadım biri ilgilense lütfen?
Ege_s35 Kilopat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 474 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2018 #4 Warlike dedi: Doğru diyorsunda kardeşim o önerdiğin laptop taksit olunca 2500 oluyor daha uygun yokmu yav Kaç gündür bu sitdeyim doğru düzgün yardım alamadım biri ilgilense lütfen? Genişletmek için tıkla... Ben o linkini attığın modelle orta yüksek ayarlarda gta 5 oynuyorum
Warlike dedi: Doğru diyorsunda kardeşim o önerdiğin laptop taksit olunca 2500 oluyor daha uygun yokmu yav Kaç gündür bu sitdeyim doğru düzgün yardım alamadım biri ilgilense lütfen? Genişletmek için tıkla... Ben o linkini attığın modelle orta yüksek ayarlarda gta 5 oynuyorum