Asus K555U HDD Problemi

SeniorKvasir

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Programcı ve Müzisyen
Merhabalar,

Asus K555U laptopa'a sahibim. Forum üzerindeki El Capitan İmajı ile beraber kuruluma başladım fakat HDD'mi görmüyor sadece flash belleği görüyor ( Harici Disk Takıyorum usb3.0 portuna onu görüyor [ Makina üzerinde 1 tane 2.0 var oradan kurulum yapıyorum.] )
Forumda buna benzer sıkıntılar yaşayan olmuş hatta aynı modelle aynı yere kadar gelenler olmuş fakat ne yaptıysam çözüme ulaştıramadım. Bir sürü sata kext attım kext/others bölümüne malesef yok. Laptobu söküp DVD-ROM'u çıkarttım malesef sonuç aynı. Diski diğer Hackintosh makinaya bağlayıp guid şeklinde macOS günlüklü olarak biçimlendirdim fakat yinede bir sonuca ulaşamadım. Farklı bir alternatif var mıdır ?

Bu arada BIOS'ta sadece AHCI seçeneği mevcuttur.

Bir de kafama takılan soru harici disk kutusunu söküp diski oraya taksam kurulum harici diske gerçekleştirip geri HDD'yi makinaya internal olarak takarsam sistem görür mü ? Çünkü düz mantığım Windows kurulu iken diskte clover görüyordu ?

Sistem Özellikleri;

i7 6500u
GT940m ( HD520 kullanıcam )

Saygılarımla,
İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı