ASUS K555U ısınıyor

BlueLabels

Hectopat
Merhabalar, boşta 60 League of Legends adlı oyunda 90 derece çıkıyordu termal macunu yeniledim (aldığımdan beri ilk defa 2 yıldan fazla oldu sanırım) fanlarını temizledim komple söktüm hatta ilk başta sürünce boşta 30'lardaydı yine derece artmaya, fanlar manyak gibi dönmeye devam ediyor. Ne yapabilirim? Birisi yardımcı olsun lütfen. Oyunla alakalı desem sistem hayli hayli kaldırıyor yani.

ASUS K555U modeli.

i5 6200U.
12 GB RAM.
940M NVIDIA.

Son düzenleyen: Moderatör:
En son ne zaman sürdünüz termal macunu? Termal macunu yeni sürmenize rağmen aynıysa şu dediklerimi yapıp deneyin bir.
  1. Güç seçeneklerine girin.
  2. Plan ayarlarını değiştire basın.
  3. Gelişmiş güç ayarlarına basın.
  4. İşlemci güç yönetimine gelin.
  5. En yüksek işlemci durumunu %80 veya %90 yapın.
Bunun ardından bana sonuçları bildirin. Bu yaptığımız şey işlemcinizin maksimum çalışma durumunu belirliyor. Böylece gereksiz yere ısınmayı engellemiş oluyoruz.

En son ne zaman sürdünüz termal macunu? Termal macunu yeni sürmenize rağmen aynıysa şu dediklerimi yapıp deneyin bir.
  1. Güç seçeneklerine girin.
  2. Plan ayarlarını değiştire basın.
  3. Gelişmiş güç ayarlarına basın.
  4. İşlemci güç yönetimine gelin.
  5. En yüksek işlemci durumunu %80 veya %90 yapın.
Bunun ardından bana sonuçları bildirin. Bu yaptığımız şey işlemcinizin maksimum çalışma durumunu belirliyor. Böylece gereksiz yere ısınmayı engellemiş oluyoruz.
Üzgünüm dönemedim bayadır uğraşıyorum hala aynı 3 defa filan format attım hala bana mısın demiyor fanlar deli gibi dönmeye devam ediyor ve beni rahatsız ediyor yazılım okuyorum visual studio basic de buton koyuyorum önce etrafını piksel piksel seçip sonra tık tık tık ilerliyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı