ASUS K555ub bilgisayardan ses geliyor

Volkan S

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarım ASUS K555 ub modeli. 12 GB RAM. i5 6200'u işlemci, 2 GB 940M NVIDIA ekran kartı, SSD ve HDD mevcut. Bu işlemcinin oralarda bir ses geliyor cızık cızık. Ses kayıtlarını link ile paylaştım. HDD'den şüphelendim onu kasadan çıkardım ama ses gelmeye devam ediyor. Özellikle işlemci en iyi performansta yük altındayken bu ses daha da şiddetleniyor. Bu model PC kullanan varsa bu normal mi? Normal değilse problem nereden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl çözerim? İyi sosyaller.

Kayıtların linki: Ses - Google Drive

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı ürüne ben de sahibim. Aynı yerden sizinki gibi diit diit şeklinde değil fakat ditditdit tarzında sürekli ses geliyor.Bu ses oyun indirirken artmıştı öyle fark etmiştim.Şimdi ise sadece kulağımı dayadığımda duyabiliyorum.Bir sorun olacağını sanmıyorum bende uzun süredir devam etmekte çünkü. İyi sosyaller

Aynen hocam arada ritmi de değişiyor. Sorun olmuyorsa sıkıntı yok. Teşekkürler, iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…