ASUS K555ub nasıl?

White dragon

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Bu bilgisayar alınır mı 2.el alacağım zaten 3600 TL ucuz geldi GTA 5 ve CS:GO Valorant oynarım buna benzer şeyler oynarım sizce iyi mi?

Şu bilgisayarlara oyun bilgisayarı diye reklam yapıyorlar ya. Mükemmel. Bende aynısının 940MX ekran kartlı modeli var. Özellikle işlemci yönünden çok vasat bilgisayar. Dediğiniz oyunları tabii iyi kötü oynatır ama pişman olursunuz. Ayrıca SSD yok, batarya ölmüş, o fiyata alınmaz. Arkadaşa bol satışlar 😃

Şu bilgisayarlara oyun bilgisayarı diye reklam yapıyorlar ya. Mükemmel. Bende aynısının 940MX ekran kartlı modeli var. Özellikle işlemci yönünden çok vasat bilgisayar. Dediğiniz oyunları tabii iyi kötü oynatır ama pişman olursunuz. Ayrıca SSD yok, batarya ölmüş, o fiyata alınmaz. Arkadaşa bol satışlar 😃

4400 TL bütçem var hangi laptop almamı önerirsiniz 2.el olursa iyi olur ama sıfırlara da bir bakarım. Fortnite da oynayacağım önerilerinizi bekliyorum.

PlayStation 4 Pro bütçeniz için en uygun seçim.
PlayStation 4 Pro fiyat = 4000 TL.

Onu da düşündüm ama oyun vs. çok pahalı hem bende PC de Epic Games'te 100 oyunum var içinde GTA V de var o yüzden PlayStation 4 Pro tercih etmem. Bu laptopu almaya karar verdim. Abra A5 V16.6 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook yanına 8 GB RAM ve 500GB da haard disk alacağım fiyatı tabii ki de korona bitince bir 1000 1500 TL düşer gibi stokta yok zaten olmadı 2.el alırım. Not: Bütçem arttı.

Onu da düşündüm ama oyun vs. çok pahalı hem bende PC de Epic Games'te 100 oyunum var içinde GTA V de var o yüzden PlayStation 4 Pro tercih etmem. Bu laptopu almaya karar verdim. Abra A5 V16.6 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook yanına 8 GB RAM ve 500GB da haard disk alacağım fiyatı tabii ki de korona bitince bir 1000 1500 TL düşer gibi stokta yok zaten olmadı 2.el alırım. Not: Bütçem arttı.

İnternet kafelerde oyun yüklettirıyorlar PlayStation 4 Pro'ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı