Cugulu Hectopat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 110 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire Yardımcılığı 24 Mart 2016 #1 Merhaba arkadaşlar yeni bir laptop alacağım. Asus güvencesi ve bütçeme uyduğu için bu laptopu almaya karar verdim. Ama cihazda 4 GB RAM var. Alırken bir 4 GB daha alacağım ama uygun RAM bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar yeni bir laptop alacağım. Asus güvencesi ve bütçeme uyduğu için bu laptopu almaya karar verdim. Ama cihazda 4 GB RAM var. Alırken bir 4 GB daha alacağım ama uygun RAM bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
S SchutzTR Kilopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2016 #2 Modelde 4GB DDR3 1600 mhz bellek kullanılmış anladığım kadarıyla cihaza aynı değerlerde 4GB DDR3 bellek alabilirsiniz.
Modelde 4GB DDR3 1600 mhz bellek kullanılmış anladığım kadarıyla cihaza aynı değerlerde 4GB DDR3 bellek alabilirsiniz.
Cugulu Hectopat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 110 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire Yardımcılığı 25 Mart 2016 #3 SchutzTR dedi: Modelde 4GB DDR3 1600 mhz bellek kullanılmış anladığım kadarıyla cihaza aynı değerlerde 4GB DDR3 bellek alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama detaylı lazım Cl değeri ddr3l ddr3 gibisinden.
SchutzTR dedi: Modelde 4GB DDR3 1600 mhz bellek kullanılmış anladığım kadarıyla cihaza aynı değerlerde 4GB DDR3 bellek alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama detaylı lazım Cl değeri ddr3l ddr3 gibisinden.