ASUS K555UB-XO097T alınır mı?

GTA 5 oynamak istiyorsan bu bilgisayarı almanı öneririm. Ekran kartı K555'in üst modeli ve oyunlarda daha iyi performans verecektir.
Asus X550JX-XX099D 8GB GTX 950M Notebook Normalde buda 4 GB ancak onlar 4 GB daha ekleyip bu şekilde size yolluyorlar ve isterseniz montajını da yapıyorlar. Böyle almak daha mantıklı.

RAM eklenmemiş hali:
Asus X550JX-XX099D GTX 950M Notebook

2.000. mesajımı atmış oldum bu arada :D

Kasa olarak k555ub x550jx den daha iyi. Ama sırf performans için istiyorsan x550jx al derim. Bende k555ub var x550jx i almama nedenim kronik sorunlarının olması. Sesin cızırtılı çıkması klavyenin esnekliği bi sure sonra sinir bozabilir. Kasası plastik mi bilmiyorum ama pek sağlam sayılmaz. Sirf performans istiyorum dersen o bütçeye x550jxi al. Ben k555ub kullanıyorum şuan açmadığı oyun yok kronik sorunu da yok suanlik rahatim.

Kasa olarak k555ub x550jx den daha iyi. Ama sırf performans için istiyorsan x550jx al derim. Bende k555ub var x550jx i almama nedenim kronik sorunlarının olması. Sesin cızırtılı çıkması klavyenin esnekliği bi sure sonra sinir bozabilir. Kasası plastik mi bilmiyorum ama pek sağlam sayılmaz. Sirf performans istiyorum dersen o bütçeye x550jxi al. Ben k555ub kullanıyorum şuan açmadığı oyun yok kronik sorunu da yok suanlik rahatim.

Bataryası çıkabiliyor mu ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı