ASUS K555UB-XO097T Notebook RAM ve SSD Önerisi

ahmtcbn96

Centipat
Merhaba arkadaşlar,

Anakarta gömülü 4GB ram bulunan ASUS K555UB-XO097T model notebook'a, diğer slotu için 8 GB ram ve DVD-Writer yuvasına takmak için 500GB SSD almak istiyorum. Hangi özellikte RAM ve SSD almam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz? GPU-Z programına ait ekran görüntüleri aşağıdaki gibidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
1600 MHz DDR3 8 GB (tabi ki notebook ram olacak) a yükseltme yapabilirsiniz aynı şekilde. SSD'ye gelirsek de bütçenize kalmış bir şeydir bu. CD ROM yuvasına dediğinize göre M.2 SSD yuvası yok galiba kontrol ettiniz bütçenize göre bakıp alabilirsiniz SSD diski.

değerli yanıtınız için teşekkür ederim. İnternette baktığımızda birden çok ürün çıkıyor. Fiyat performans olarak önerebileceğiniz ram ve ssd var mıdır?

değerli yanıtınız için teşekkür ederim. İnternette baktığımızda birden çok ürün çıkıyor. Fiyat performans olarak önerebileceğiniz ram ve ssd var mıdır?
Kaç GB'lık bir SSD var aklınızda yardımcı olayım? ya da bütçenizi söyleyin direkt ona göre bakalım SSD ve Ram bütçeleriniz neler ayrı ayrı.
Ram olarak bunu önerebilirim size gskills ramlar'i gayet kalitelidir.

SSD olarak ise hem 120 hem de 240 GB'lık seçimler yaptım uygun olanlarını inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ram için CL değeri ne oluyor?
8GB ram ve 500GB SSD almayı düşünüyorum. Ram, SSD ve SSD yuvası toplam 1000TL gibi bir bütçem var.

8GB ram ve 500GB SSD almayı düşünüyorum. Ram, SSD ve SSD yuvası toplam 1000TL gibi bir bütçem var.
Öyleyse bu SSD'yi önerebilirim. Seagate gerçekten en köklü firmalardan birisidir depolama konusunda gönlünüz rahat etsin. Ram konusunda yukarıda attığımı kullanabilirsiniz hala yaklaşık 1000 liraya yakın tutar hepsi SSD yuvası dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…