Asus K555UQ yavaş çalışıyor

Daha fazla  
Selamlar,
Şu anda ASUS'un bir dizüstü modelini kullanıyorum.

(ASUS K556UQ CORE İ5 7200U 2.5GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da)

Fakat bilgisayarı ilk aldığım zamandan beri bazen aşırı şekilde donma yaşıyorum. Bilgisayar açıldığında hiçbir işlem yapamıyorum. Bazen uzun zaman bekledikten sonra kullanabiliyorum fakat genelde bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. HDD'den şüphelendiğim için HD Tune ile test yaptım ve görselleri konuya yükledim. Acaba sorun HDD yüzünden mi kaynaklı yoksa başka bir sebep mi aramalıyım?

Evet HDD kaynaklı olması muhtemel çünkü hata var. Verilerinizi yedekleyip diskinizi değişmeniz gerek. Windows 10 için SSD önerilmekte birde SSD aldığınız zaman sisteminiz hızlanır.

Hocam, HDD hataları var. Sağlığı kötü. Yeni SSD veya HDD alın. SSD alırsanız açılış hızlarını farkedersiniz.

Cevaplar için teşekkürler.
Samsung 860 Evo 500 GB düşünüyorum çok tercih edilen bir disk uygun mudur sizce de başka markalara mı bakmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…