Çağlar Demir
Hectopat
Daha fazla
Asus K555LN-XO079D Notebook intel i7 haswell işlemci ile gündelik kullanımda yüksek performans sunan asus notebook modelleri uygun fiyat ve taksit secenekleri ile pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
Yukarıdaki dizüstü bilgisayarlardan birini satın alacağım fakat karar veremedim. Sizce hangisini alayım?
Lenovo 59-424639 Z5070 Core i7-4510U 8GB 1TB (8GB SSHD) GT840M 15.6" FreeDos (hediyeli) | sanalmarketim
Şuan için bütçem yetmese de bu bilgisayarı da düşünüyorum.
Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar
Yukarıdaki dizüstü bilgisayarlardan birini satın alacağım fakat karar veremedim. Sizce hangisini alayım?
Lenovo 59-424639 Z5070 Core i7-4510U 8GB 1TB (8GB SSHD) GT840M 15.6" FreeDos (hediyeli) | sanalmarketim
Şuan için bütçem yetmese de bu bilgisayarı da düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: