Asus K55V Notebook Mac Os Yosemite

stxanger

Hectopat
Daha fazla  
Açıkçası kaç gündür yardım bekliyorum kimse ilgilenmiyor.USB ile sorunsuz kurmuşum bilen biri yardım etsin arkadaş.Wifi Ses Renk Batarya için ne yapmak lazım ?
PC Özelliklerim;
Core i5 2.5 GHZ
6GB RAM DDR3
GT630M Ekran Kartı Nvidia

Wifi büyük ihtimalle Realtek ama net bir şey bilmiyorum kablo ile bağlanıyor ama neye yarar bana wifi lazım en azından wifi çözersem rahat rahat ses renk batarya işini de çözebilirim lütfen bir bakın.

benim biglisayar tam bu özellikleri burdan aldım özellikleri ayzmıyor ama bir bakarsanız siz ben bulamıyorum cidden bunalıma girdim
www.vatanbilgisayar.com: K55VJ NOTEBOOK CORE I5 2.6GHZ-6GB-750GB-2GB-15.6-W8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR - Vatan Bilgisayar
tamı tamına bu burdan aldım

gerekirse teamviewerdan bağlanın olmaz mı ?

Edp Hacintosh ile ses ve bataryayi cozdum ama wifi ve renk halen çözülmedi.Ekran kartım GT 630 M wifi yi bilmiyorum lutfen wifi icin yardim edin

Ses ve bataryadan sonra wifi cok onemli ya edp hacintosh onu cozemedi bi

Bilgisayarınızın modeline göre iki ayrı Wi-Fi olabilir onu sizin bakmanız Lazım internette İntel Yada atheros olabilir Windows kurup bakın diğer türlü kimse yardımcı olamaz

7oqAml.jpg
wifi burdan anlasilmaz mi

Mac de bir program yok mu gosteren simdi windowsla zaman kaybetmek istemiyorum ses batarya cozuldu 2 buyuk eksik kaldi wifi ve renk

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı