E eenesmstf Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2015 #1 İ7 3630QM sisteme nasıl Mac OS kurulur? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2015
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2015 #2 Sosyal daki rehberleri inceleyerek kurulur. Kurulum aşamasında takıldığın yer olursa konu açılır ve OS X kurulumuna yardımcı olunur.
Sosyal daki rehberleri inceleyerek kurulur. Kurulum aşamasında takıldığın yer olursa konu açılır ve OS X kurulumuna yardımcı olunur.
E eenesmstf Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2015 #3 teşkkürler bazı risklere baktım pc ekranının gitmesi falan varmış kurmaktan vazgeçtim :/
E Ena Hectopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 38 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2015 #4 eenesmstf dedi: teşkkürler bazı risklere baktım pc ekranının gitmesi falan varmış kurmaktan vazgeçtim :/ Genişletmek için tıkla... Pc ekranının gitmesini de ilk kez senden duydum donanım yazılımdan ötürü neden bozulsun ki bios durduğu dürece pc lere bir şey olmaz. Siler windowsa geri geçersin olmazsa.
eenesmstf dedi: teşkkürler bazı risklere baktım pc ekranının gitmesi falan varmış kurmaktan vazgeçtim :/ Genişletmek için tıkla... Pc ekranının gitmesini de ilk kez senden duydum donanım yazılımdan ötürü neden bozulsun ki bios durduğu dürece pc lere bir şey olmaz. Siler windowsa geri geçersin olmazsa.
E eenesmstf Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2015 #5 Kurmayı deneyeceğim, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2015