ASUS K55VD Nasıl Upgrade Ederim ?

umutbabaaaa

Hectopat
Makaleler
7
Merhaba, K55VD Notebook'a sahibim. Birkaç sorum var:

1. GT610M 2GB ekran kartı var. Bunu değiştirme şansımız var mıdır ?

2. Bilgisayarımda 4GB DDR3 RAM takılı. 4GB tek slot DDR3 RAM taksam, performans artışı olur mu ?

3. Oyun için Windows 7 64 Bit mi, yoksa Windows 8 mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunların windows 8 de daha iyi çalıştığını söylebilirim. Ayrıca en son windows sürümü olduğu için daha başarılı bir işletim sistemi. Ayrıca 4 GB daha ram takman kesinlikle performansını olumlu etkileyecektir.

İlk olarak gt 610m anakarta gömülü bir gpu diye biliyorum. Eğer performans artışı istiyorsan kesinlikle bir ssd almalısın. Üstüne de Windows 8 64 bit kurdun mu tamamdır.

İlk olarak gt 610m anakarta gömülü bir gpu diye biliyorum. Eğer performans artışı istiyorsan kesinlikle bir ssd almalısın. Üstüne de Windows 8 64 bit kurdun mu tamamdır.

Oyunlarda etki edecek mi peki?
Windows 8 oyun performansı win 7 ye göre fark ediyormu ? İlk defa kullanıcam windows 8 adapte olabilirmiyim ? Kullanmıştım bir ara ama tam bilmiyorum..

Oyunlarda etki edecekmi peki
windows 8 oyun performansı win 7 ye göre fark ediyormu ?
ilk defa kullanıcam windows 8 adapte olabilirmiyim ?
kullanmıştım bir ara ama tam bilmiyorum..
SSD bilgisayarın açılışında, programların açılışında gözle görülür fark edecektir. Oyunlar içinse sadece oyunun yükleme bölümlerinde hızlanma olur.
SSD için en iyi işletim sistemi Windows 8 zaten. Adapte olmada sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Aslında her şey daha sade ve basit aradığını kolayca bulabilme gibi özellikler var. Ayrıca daha stabil daha güncel. Oyunlarda da en iyi performansı Windows 8 ile alırsın. Kısaca adapte olman 1 haftanı alır belki daha az.
Notebook da GT 610M kart var. Buyur burda bazı oyunların fps değerleri bu kart için var.
NVIDIA GeForce 610M - NotebookCheck.net Tech

4 GB daha RAM takmasının performans getirisi "0" olacaktır.

Merhaba K55VD Notebook'a sahibim. Birkaç sorum var:

1. GT610M 2GB ekran kartı var. Bunu değiştirme şansımız var mıdır ?

2. Bilgisayarımda 4GB DDR3 RAM takılı. 4GB tek slot DDR3 RAM taksam, performans artışı olur mu ?

3. Oyun için Windows 7 64 Bit mi, yoksa Windows 8 mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…