Asus K55vd Windows 10 Temiz Kurulum

tasarmahmut

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.Birkaç sorum olacaktı.
Bir mahsuru yoksa emin olmak ve bios hakkında bilgi sahibi olmak için soruyorum.
Sistemim Asus K55VD
Sistem bilgisine baktım Bios Modu'na UEFI yazıyor. Tam emin olamadım. Destekliyor mu yani?
Bios Aptio setup utility American Megatrends 2012
Şimdi ben Windows 7 kullanıyordum Windows 10'a rezerve ederek geçtim.
Windows 10 Temiz kurulum için hangi yolu izlemeliyim? Aşağıdaki yolllardan.
Windows 10 ayarlarından güvenlik sıfırla şeçeneğinden her şeyi kaldır diycektim bazı arkadaşlarda sorun çıkarmış bunu duyunda biraz endişe ettim. Recovery'den geri windows 7'ye döndüler.

Bunun dışında Windows 10 indirme aracı ile flash bellek takıp direk flash belleğe indirse boot edilebilir mi?
Bu Technopat Windows 10 usb belleği hazırlamasi videosundaki gibi iso olarak indirilip rufus aracı ile yazılmalı? Yani arkadaşlar bu ikisinin farkı nedir?
Son olarak Rufus'un bios şeçimi ayarlarım nasıl olmalı?

Yardımlarını Bekliyorum. Özellikle rufus ve bios hakkında bilgi almak istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu cihazda UEFI olması lazım. BIOS'u güncelleyip USB belleği GPT olarak yazdırın. Windows 10 seçimini de dilediğiniz gibi yapabilirsiniz.

Merhaba Hocam Teşekkürler
Bios'um en güncel halde. Sürümü 411,Asus'un Winflash yazılımı ile güncellemiştim.Asus'un sitesinden modelime uygun en son 2013 Nisanda vardı oda bu
Şimdi Rufus için GPT ayarını mı seçmeliyim?
Windows 10 iso dosyasını indirdim bunun dışında Windows 10 indirme aracı ile flash belleğe dosyaları indirmiştim. Bellekte duruyor.
Şimdi böyle mi yükleme yapmalım yoksa Rufus ile hazırlayıp mı?
Yani Rufus ile USB hazırlama ve bu USB belleğe inen windows10 dosyaları aynı kapıya mı çıkıyor?
Bu ikisinin farkı var mı biraz merak etttim de

Arkadaşlar konuya tekrar mesaj atıyorum. Bir kusurum varsa özür dilerim
Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam öneriniz nedir? @MF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…