Asus: K55VD'e Mac kurmak

Mark Joney

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben de Windows 7 kullanıyorum; bunu Mac'a çevirmek istiyorum temelli olarak. Bilgisayarımın özellikleri ; Bilgisayarın markası:

• Asus Modeli: K55VD
  • İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 36 bit (6.1, Yapı 7601)
  • İşlemci: Intel (R) Core (TM) i7-3610QM CPU @ 2.3GHz (8CPUS)
  • Ram: 6 GB
  • Ekran Kartı: Nvidia (GForce) 610m (2GB)
  • Yonga Türü: Intel (R) HD Graphics Family

Ben bu işletim sistemli bilgisayara nasıl Mac kurabilirim yardım eder misiniz ?
Şimdiden teşekkürler. Açıklamalı olarak anlatırsanız çok sevinirim bu işlerde yeniyim de.

"Hello World!" adında spam bir üye zannettim.
İlk olarak konu başlığın on numara olmuş. Yazı Font'u desen ayrı bir dünya.
Bu foruma katılan bazı insanlar katılmadan emekli olabiliyor, bir madalya sayesinde. Adı Ceza Madalyası.

Soruna gelince Mac kurmak, Windows kurmak gibi değildir. Biraz deneyim ister.
Başlamadan önce MAC sistemlerine biraz bak, videoları seyret, tarzına uygun olanı seç.
Sonra bilgisayarına VirtualBox indir. Technopat'ın YouTube kanalındaki videolara göre kurulumu yap. Sonra tekrar bize gel. Gelebilirsen.

Mesajın için teşekkür ederim. Çok da güzel yazmışsın ellerine sağlık ama izledim bütün videolarını Youtube dan. Açıkçası pek bir şey anlayamadım. Nasıl yapacağımı ? Nereden indireceğimi ? O yüzden buraya sordum. Peki benim bilgisayarımı destekler mi ? Bazı bilgisayarcılara sordum ama Windows dan Mac'e geçersen sorun yaşarsın dedi (driver gibi). Şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımcı olacak başkaları varsa lütfen konuya cevap yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler...

İlk olarak direk link paylaşılması yasak diye biliyorum. O yüzden kendin indireceksin. "Hackintosh Mountain Lion" yazsan bile bulursun.
Bunu indirdikden sonra;

VirtualBox Nedir?

Hackintosh Nedir?

VirtualBox İndir

Nasıl Kurulur?

İlk iki öğretici videoyu anlayarak izledikten sonra, "VirtualBox" adlı programı ve "Mountain Lion" kalıbını indirin.
"VirtualBox" kurulumunu yaptıktan sonra Recep Abi ne yapıyorsa aynısını yapın.
Eğer başarılı olursanız gerçek kuruluma hazırsınız demektir.

O kadar insanları uyarıyoruz, bi araştırın. Makinenizin markasının yanına on osx ya da hackintosh yazarak internette aratın diyoruz, kimse bizi dinlemiyor...

Doğru diyorsun ustam ama sırf denemek için yeni dizüstü almaya razıyım. Ama geçerli cihazların çoğu üretimden kaldırılmış.
Masa üstü için toplmam için anakart bulamıyorum

Arkadaşlar ilk mesajımda da belirttiğim gibi bu işlere yeni başladığım için fazla bir bilgi bilmiyorum. Yardımcı olacak varsa lütfen doğru düzgün cevap yazsın ......

Zaten bunu yazmamın sebebi senin "hiç bir şey" bilmemen...
Bu dediklerimi yaptıktan sonra ya "Hackintosh"u başarılı bir şekilde kurarsın ya da daha kurmadan vazgeçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…