Asus K55VJ Windows 10 Klavye Düzgün Çalışmama Sorunu

Turgay GÜNEL

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar Sayın Technopat Ailesi,
29 Temmuz tarihinde Windows 10'un Education sürümünü, yeni almış olduğum 850 Evo SSD'mi Asus K55VJ model laptopuma takarak kurdum. Bilgisayar Windows 10 ile gayet uyumlu çalışıyor ancak bir şey dışında. Laptopumun klavyesi -örneğin- internet tarayıcısında dolaşırken bir arkadaşıma mesaj yazdıktan, farklı sekmelerde dolandıktan sonra geri gelen mesaja cevap vermek için siteye geri döndüğümde klavyem üzerinde bastığım herhangi bir tuşu bilgisayarım algılamıyor, doğal olarak yazmıyor ancak mouse ile ve ya klavye üzerinden başlangıç düğmesine tıklayıp, başlangıcı açıp kapatıp tekrar yazmayı denediğimde bu sefer klavye çalışıyor ve yazmaya devam edebiliyorum. Süresel olarak ne kadar zamanda bir gerçekleştiği kestiremiyorum ancak bazen günde 1 kez olurken bazen 10 dakikada 1 bile bu sorunla karşılaşabiliyorum ki bazen bilgisayarı ilk açtığımda klavyem başlangıç tuşuna basmamı algılamıyor mouse ile başlangıcı açıp kapattığımda dahi klavye çalışmıyor -ancak bilgisayarı yeniden başlatana kadar-. Bu hususta herhangi bir bilgisi önerisi olan varsa yardımları için şimdiden teşekkür eder, keyifli günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı