ASUS K56CB açılmıyor

GaLiSa46

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba iyi ramazanlar.
Laptopumu normal bir şekilde kullanır iken bir gece kapattıktan sonra bir daha açılmadı. Laptop yeni temizlenmiş ve termal macun yenilenmesi yapıldığı için bundan şüphelendim ama kontrol ettiğim zaman herhangi bir yanık ya da temassızlık yoktu.
Ancak hiçbir şekilde açılmıyor.
Denediğim yöntemler:
RAM söküp takma, RAM'siz çalıştırıp yeniden takıp çalıştırma, tek RAM ile çalıştırma, bataryasız çalıştırma, SSD çıkarıp çalıştırma, BIOS kurtarma modunda çalıştırma.
Laptop ta verilen sinyaller:
Power tuşunun üstünde LED yanıyor, açıldığı anda CD okuyucu kendini sıfır noktasına alıyor, hafıza ışığı yanıp hemen sönüyor bir daha hiç yanmıyor, sürekli olarak sadece güç ışığı yanıyor, SSD olduğu için sesi yok, anlayamıyorum. Hafıza çalışıyor mu?
Sorunum böyle cihazda macOS Mojave yüklü ama bir alakası olduğunu düşünmüyorum ki cihaz BIOS bile açmıyor. Donanımsal sorun olduğunu düşünüyorum.
Artık eski bir laptop ama halen kullanıyordum. Ömrünün dolduğunu düşünmek istemiyorum. Çok anısı var.
Şimdiden teşekkürler.

Sistem özellikleri:
ASUS K56CB.
1 TB SSD SanDisk.
4+2 GB RAM.
Intel 3. nesil i3 işlemci.
Intel HD 4000 + NVIDIA 740M ekran kartı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı