alkano Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #1 Sizce nasıl düzeltebilirim? Laptop Asus K56CB bitmek bilmiyor bu mavi ekranlar. Lökten bir çözüm söyleyin cidden çok sıkıldım ben bu mavi ekranlardan.
Sizce nasıl düzeltebilirim? Laptop Asus K56CB bitmek bilmiyor bu mavi ekranlar. Lökten bir çözüm söyleyin cidden çok sıkıldım ben bu mavi ekranlardan.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.502 Makaleler 35 Çözümler 78 14 Eylül 2014 #2 Tekrar tekrar konu açmandaki amaç nedir. Sana gerekli öneriler de sunulmuş bir kısmını yapmamışsın bile. 8.1'e geç denilmiş, geçmemişsin. Mevcut konularından devam et. Artı 0 Eksi
Tekrar tekrar konu açmandaki amaç nedir. Sana gerekli öneriler de sunulmuş bir kısmını yapmamışsın bile. 8.1'e geç denilmiş, geçmemişsin. Mevcut konularından devam et.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 14 Eylül 2014 #3 Hayır bir de fotosunu çekince ne işe yarıyor ? Minidump dosyalarını gönderin diyoruz her defasında. Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Hayır bir de fotosunu çekince ne işe yarıyor ? Minidump dosyalarını gönderin diyoruz her defasında. Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal
KS KS alkano Kilopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 reis niye kızıyosun ya Artı 0 Eksi