M MyL Ziyaretçi 16 Eylül 2013 #21 parrhesia dedi: Dvd+ olmasına gerek yok. Elinizdeki dvdye yazdırabilirsniz. Genişletmek için tıkla... Peki laptopda uefi olması ml2 sürümünde problem yaratır mı?
parrhesia dedi: Dvd+ olmasına gerek yok. Elinizdeki dvdye yazdırabilirsniz. Genişletmek için tıkla... Peki laptopda uefi olması ml2 sürümünde problem yaratır mı?
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2013 #22 Merak etmeyin sorun olmaz.
M MyL Ziyaretçi 16 Eylül 2013 #23 parrhesia dedi: Merak etmeyin sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Peki customize kısmında hangilerini seçmemi tavsiye edersiniz?
parrhesia dedi: Merak etmeyin sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Peki customize kısmında hangilerini seçmemi tavsiye edersiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Eylül 2013 #24 Unibeast ile iAtkos'un farkını makalenin sonundaki videoda anlatıyoruz.
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 16 Eylül 2013 #25 Ah bi izleseler
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2013 #26 Hazır seçili olanlar dışında, sadece Mac Modeli kısmında size uygun olan mac modelini seçin.
M MyL Ziyaretçi 16 Eylül 2013 #27 parrhesia dedi: Hazır seçili olanlar dışında, sadece Mac Modeli kısmında size uygun olan mac modelini seçin. Genişletmek için tıkla... Çok soru soruyorum ama bana uygun olan os modelini nasıl anlayacağım? Şu anda indirmeye başladım. Akşama kurulum deneyeceğim. - - - Güncellendi - - - Recep Baltaş dedi: Unibeast ile iAtkos'un farkını makalenin sonundaki videoda anlatıyoruz. Genişletmek için tıkla... Video uzun olduğu için yarısında uykum gelip kapattım kalan kısmını bugün izleyecektim. O yüzden sordum Recep abi Benim izlemediğim kısma denk gelmiş
parrhesia dedi: Hazır seçili olanlar dışında, sadece Mac Modeli kısmında size uygun olan mac modelini seçin. Genişletmek için tıkla... Çok soru soruyorum ama bana uygun olan os modelini nasıl anlayacağım? Şu anda indirmeye başladım. Akşama kurulum deneyeceğim. - - - Güncellendi - - - Recep Baltaş dedi: Unibeast ile iAtkos'un farkını makalenin sonundaki videoda anlatıyoruz. Genişletmek için tıkla... Video uzun olduğu için yarısında uykum gelip kapattım kalan kısmını bugün izleyecektim. O yüzden sordum Recep abi Benim izlemediğim kısma denk gelmiş
O oxonella Hectopat Katılım 2 Aralık 2013 Mesajlar 2 12 Aralık 2013 #28 @Myl son durum nedir kurabildin mi ? Bende de aynı model notebook var.