Yusufoz Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #1 Merhaba Technopat sosyal sakinleri. Asus K56CM Modeli laptop a sahibim Hackintosh yapabilir miyim cihazımı bunu merak ediyorum. Kuruluyor ise nasıl kurabilirim bunun için bir rehber var mı ? Kurulum dosyalarını nasıl bulabilirim ? Donanımlarımı tanıyacak mı ? Ve laptopumu Technopat binasına getirsem bana yardımcı olabilme imkanınız var mı ? Yanıtlayan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Merhaba Technopat sosyal sakinleri. Asus K56CM Modeli laptop a sahibim Hackintosh yapabilir miyim cihazımı bunu merak ediyorum. Kuruluyor ise nasıl kurabilirim bunun için bir rehber var mı ? Kurulum dosyalarını nasıl bulabilirim ? Donanımlarımı tanıyacak mı ? Ve laptopumu Technopat binasına getirsem bana yardımcı olabilme imkanınız var mı ? Yanıtlayan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #2 Buradan da yeterli yardım yapılabilir. Bir sürü rehber var. Kurulum dosyaları da sosyalde var. Technopat - YouTube
Buradan da yeterli yardım yapılabilir. Bir sürü rehber var. Kurulum dosyaları da sosyalde var. Technopat - YouTube
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Temmuz 2014 #3 Evet, var. Buyurun: Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi » Technopat Buradan: Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı | Technopat Sosyal Büyük çoğunluğunu tanıyacaktır. Tanımaz ise gerekli kextleri yükleyerek çalıştırısınız ya da değiştirilebilirse donanımı değiştirirsiniz. Öyle bir imkan yok maalesef. Kendiniz rehberleri izleyerek kurulumu yapabilirsiniz. Technopat YouTube kanalındaki tüm Mac OS rehberlerini izleyin.
Evet, var. Buyurun: Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi » Technopat Buradan: Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı | Technopat Sosyal Büyük çoğunluğunu tanıyacaktır. Tanımaz ise gerekli kextleri yükleyerek çalıştırısınız ya da değiştirilebilirse donanımı değiştirirsiniz. Öyle bir imkan yok maalesef. Kendiniz rehberleri izleyerek kurulumu yapabilirsiniz. Technopat YouTube kanalındaki tüm Mac OS rehberlerini izleyin.
Yusufoz Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #4 Gerçekten çok teşekkür ediyorum kuruluma başlıyorum takıldığım yerden yine bu konu altından size ulaşmaya çalışacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2014
Gerçekten çok teşekkür ediyorum kuruluma başlıyorum takıldığım yerden yine bu konu altından size ulaşmaya çalışacağım.