Turkay01 Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 209 30 Temmuz 2022 #1 ASUS GT301 kasanın içinden gelen fan kontrolcüsüne bağlı olan fanların hızlarını ayarlayamıyorum. Dönüyorlar ama BIOS'ta ASUS'un kendi programında gözükmüyorlar. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2022
ASUS GT301 kasanın içinden gelen fan kontrolcüsüne bağlı olan fanların hızlarını ayarlayamıyorum. Dönüyorlar ama BIOS'ta ASUS'un kendi programında gözükmüyorlar. Ne yapmalıyım?
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.562 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #2 BIOS'tan ayarlanması gerekiyor die biliyorum eğer BIOS'ta gözükmüyorsa tanımlama yap.
Turkay01 Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 209 30 Temmuz 2022 #3 Silinen üye dedi: BIOS'tan ayarlanması gerekiyor die biliyorum eğer BIOS'ta gözükmüyorsa tanımlama yap. Genişletmek için tıkla... Tanımlama nasıl yapılıyor.
Silinen üye dedi: BIOS'tan ayarlanması gerekiyor die biliyorum eğer BIOS'ta gözükmüyorsa tanımlama yap. Genişletmek için tıkla... Tanımlama nasıl yapılıyor.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.562 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #4 Turkay01 dedi: Tanımlama nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Anakarta göre değişiyor ben kasamı tanımlarken BIOS'ta bilgisayar özelliklerini yenile bölümünden yapmıştım sende değişik bir yerde olabilir.
Turkay01 dedi: Tanımlama nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Anakarta göre değişiyor ben kasamı tanımlarken BIOS'ta bilgisayar özelliklerini yenile bölümünden yapmıştım sende değişik bir yerde olabilir.