Çözüldü ASUS klavyede multimedya tuşu yüzünden F8 kullanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Entilus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba selam. ASUS ROG STRIX klavyem var. Klavyede F8 tuşu Next track görevinde ve F8 tuşunu kullanamıyorum. Oyunda lazım, basmıyor tuş. Armoury Crate'den de düzeltemedim, bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

Çözüm
Merhaba selam. ASUS ROG STRIX klavyem var. Klavyede F8 tuşu Next track görevinde ve F8 tuşunu kullanamıyorum. Oyunda lazım, basmıyor tuş. Armoury Crate'den de düzeltemedim, bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

BIOS'tan kapanıyor diye biliyorum veya FN+F8 tuş kombinasyonunu kullanabilirsin.

BIOS'tan kapanıyor diye biliyorum veya FN+F8 tuş kombinasyonunu kullanabilirsin.

Çözüm
Eğer FN Lock açıksa üzerinde FN Lock yazan bir tuş arayın. Sonra alttaki FN tuşuna basılı tutup üzerinde FN Lock tuşa basın. Artık olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…