IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #1 Fanları nereden ayarlıyoruz? Monster uygulaması vardı ASUS'un yok mu?
Ray Kurzweil Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 1.178 Makaleler 3 Çözümler 2 27 Temmuz 2021 #2 MyAsus microsft store'dan indirin. Driverları da oradan yüklemeniz lazımdı. Daha sonra armoury crate yüklenecek ve oradan ayarları yapmanız lazım.
MyAsus microsft store'dan indirin. Driverları da oradan yüklemeniz lazımdı. Daha sonra armoury crate yüklenecek ve oradan ayarları yapmanız lazım.
IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #3 Ray Kurzweil dedi: MyASUS microsft Store'dan indirin. Driverları da oradan yüklemeniz lazımdı. Genişletmek için tıkla... Yok ki orada ASUS'un kendi sitesinden indirdim.
Ray Kurzweil dedi: MyASUS microsft Store'dan indirin. Driverları da oradan yüklemeniz lazımdı. Genişletmek için tıkla... Yok ki orada ASUS'un kendi sitesinden indirdim.
ae00 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 341 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #4 IIMERTII dedi: Fanları nereden ayarlıyoruz? Monster uygulaması vardı ASUS'un yok mu? Genişletmek için tıkla... Fan ayarı vs için Armoury Crate adlı uygulamayı indirmelisiniz. Armoury Crate - Support www.asus.com
IIMERTII dedi: Fanları nereden ayarlıyoruz? Monster uygulaması vardı ASUS'un yok mu? Genişletmek için tıkla... Fan ayarı vs için Armoury Crate adlı uygulamayı indirmelisiniz. Armoury Crate - Support www.asus.com
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 27 Temmuz 2021 #5 IIMERTII dedi: Yok ki orada ASUS'un kendi sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Armoury Crate indirmeniz yeterlidir.
IIMERTII dedi: Yok ki orada ASUS'un kendi sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Armoury Crate indirmeniz yeterlidir.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 27 Temmuz 2021 #6 Armoury Crate ROG için değil mi? AI Suite'de kullanılabilir.
rainman23 Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.807 Çözümler 2 27 Temmuz 2021 #7 Armoury Crate kurmanız lazım. GerginGörünüşlüAdam dedi: Armoury Crate ROG için değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır diğer Asus cihazlarda kullanıyor. Temalarında TUF var mesela.
Armoury Crate kurmanız lazım. GerginGörünüşlüAdam dedi: Armoury Crate ROG için değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır diğer Asus cihazlarda kullanıyor. Temalarında TUF var mesela.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 27 Temmuz 2021 #8 Armoury Create veya MyASUS olması lazım.