utku0002 Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 243 Çözümler 1 30 Nisan 2019 #1 "AMD E2 6110 with AMD Radeon R2 Graphics" işlemci ve ekran kartlı laptopum var. Fakat oyunlarda vs. sürekli APU kullanıyor. Bunu nasıl devre dışı bırakabilirim? Windows da dahil APU kullanıyor. İşlemci ile APU birleşik. Yardımlarınızı bekliyorum.
"AMD E2 6110 with AMD Radeon R2 Graphics" işlemci ve ekran kartlı laptopum var. Fakat oyunlarda vs. sürekli APU kullanıyor. Bunu nasıl devre dışı bırakabilirim? Windows da dahil APU kullanıyor. İşlemci ile APU birleşik. Yardımlarınızı bekliyorum.
ayçöreğ Megapat Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 789 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2019 #2 Bios'dan bırakılıyor diye biliyorum. Biraz kurcalayın.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.940 Çözümler 62 2 Mayıs 2019 #3 Harici ekran kartını devre dışı bırakabilirsiniz. BIOS modlamış var ise dahili devre dışı bırakabiliyor.
Harici ekran kartını devre dışı bırakabilirsiniz. BIOS modlamış var ise dahili devre dışı bırakabiliyor.
utku0002 Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 243 Çözümler 1 3 Mayıs 2019 #4 SunSet dedi: Harici ekran kartını devre dışı bırakabilirsiniz. BIOS modlamış var ise dahili devre dışı bırakabiliyor. Genişletmek için tıkla... hariciyi devre dışı bırakınca ekran gidiyor ama apu yu kullanıyor işlemci ile birlikte kapatamadım hiçbir şekilde apu yu ayçöreğ dedi: Bios'dan bırakılıyor diye biliyorum. Biraz kurcalayın. Genişletmek için tıkla... biostan kapanmıyor öyle bir seçenek yok malesef
SunSet dedi: Harici ekran kartını devre dışı bırakabilirsiniz. BIOS modlamış var ise dahili devre dışı bırakabiliyor. Genişletmek için tıkla... hariciyi devre dışı bırakınca ekran gidiyor ama apu yu kullanıyor işlemci ile birlikte kapatamadım hiçbir şekilde apu yu ayçöreğ dedi: Bios'dan bırakılıyor diye biliyorum. Biraz kurcalayın. Genişletmek için tıkla... biostan kapanmıyor öyle bir seçenek yok malesef
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.940 Çözümler 62 3 Mayıs 2019 #5 Hariciyi devre dışı bırakınca nasıl ekran gidiyor? BIOS dan kapattığınıza emin misiniz?
utku0002 Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 243 Çözümler 1 3 Mayıs 2019 #6 SunSet dedi: Hariciyi devre dışı bırakınca nasıl ekran gidiyor? BIOS dan kapattığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... biosta kapatma seçeneği yok aygıt yöneticisinden hariciyi devre dışı bırakıncada ekran gidiyor çok ilginç çözemedim gitti
SunSet dedi: Hariciyi devre dışı bırakınca nasıl ekran gidiyor? BIOS dan kapattığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... biosta kapatma seçeneği yok aygıt yöneticisinden hariciyi devre dışı bırakıncada ekran gidiyor çok ilginç çözemedim gitti
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.940 Çözümler 62 3 Mayıs 2019 #7 Oradan kapat dememiştim. BIOS da varsa kapat yoksa modluyorlar BIOS u onu günceller gibi yüklüyeceksin.
Oradan kapat dememiştim. BIOS da varsa kapat yoksa modluyorlar BIOS u onu günceller gibi yüklüyeceksin.