ASUS Laptop GPU fanı çalışmıyor

Mehmet Avci

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Serbest
Merhaba arkadaşlar ASUS bir Gaming laptopa sahibim. Fanı yaklaşık 1 aydır ses çıkarıyordu bugün de hepten durdu daha alalı 6 7 ay mı ne oldu. Garantisi devam ediyor. Asıl konu ben Bursa'da yaşıyorum servis süreci kaç gün sürer sizce? Ve tamirine ücret talep ederler mi?

Merhaba arkadaşlar ASUS bir Gaming laptopa sahibim. Fanı yaklaşık 1 aydır ses çıkarıyordu bugün de hepten durdu daha alalı 6 7 ay mı ne oldu. Garantisi devam ediyor. Asıl konu ben Bursa'da yaşıyorum servis süreci kaç gün sürer sizce? Ve tamirine ücret talep ederler mi?

Bilgisayar ısınmadığı sürece fan kendini en düşük devire alır.
Bilgisayarın ısısı şu anda artmış olması lazım.
Eğer fan arızalı ise.

Sıcaklık değerlerini paylaşın kontrol edelim.
Bir de stres testine sokun cihazı fan açacaktır.

Fan bozuldu bu bana bağlı bir şey değil ücret isteyeceklerini sanmıyorum ama yine de bilmek daha iyi olur diye açtım konuyu. Daha önce yaşayan var mı? Tamiri kaç gün sürer?

Nasıl bu kadar kesin düşünüyorsunuz anlamadım. MSI Afterburner ile oyun testi yapıp sıcaklıkları paylaşabilir misiniz?

Bu kadar eminim çünkü açtım baktım kapagını aaz çok anlıyorum ben de sadece bu kargo süresi ve tamir süresi ne kadar sürüyor ögrenmek için açtım başlığı.

Bu kadar eminim çünkü açtım baktım kapagını aaz çok anlıyorum ben de sadece bu kargo süresi ve tamir süresi ne kadar sürüyor ögrenmek için açtım başlığı.

Isı değerlerinizi paylaşırsanız çok daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı