TRGavatSoldier Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 24 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2014 #1 Asus'ları anlamadım. Giriyorum olmuyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 23 Haziran 2014 #2 TRGavatSoldier dedi: Asus'ları anlamadım. Giriyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Neyi nereye girerek nereye girmeye çalışıyorsun ? Tahmin mi etmemiz lazım ?
TRGavatSoldier dedi: Asus'ları anlamadım. Giriyorum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Neyi nereye girerek nereye girmeye çalışıyorsun ? Tahmin mi etmemiz lazım ?
TRGavatSoldier Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 24 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2014 #3 Recep Baltaş dedi: Neyi nereye girerek nereye girmeye çalışıyorsun ? Tahmin mi etmemiz lazım ? Genişletmek için tıkla... Bu çok karmaşık soru oldu. Esc f tuşlarnı denedim boot menüsüne girmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2014
Recep Baltaş dedi: Neyi nereye girerek nereye girmeye çalışıyorsun ? Tahmin mi etmemiz lazım ? Genişletmek için tıkla... Bu çok karmaşık soru oldu. Esc f tuşlarnı denedim boot menüsüne girmedi.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #4 TRGavatSoldier dedi: Bu çok karmaşık soru oldu. Esc f tuşlarnı denedim boot menüsüne girmedi. Genişletmek için tıkla... Tablodaki tüm tuşları denediniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2014
TRGavatSoldier dedi: Bu çok karmaşık soru oldu. Esc f tuşlarnı denedim boot menüsüne girmedi. Genişletmek için tıkla... Tablodaki tüm tuşları denediniz mi?