ASUS laptopta SSD disk yönetiminde devre dışı görünüyor

• Konuyu başlatan doGGy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 625

doGGy

Zeptopat
Daha fazla  
ASUS cihazıma yeni bir SSD alarak montajını gerçekleştirdim. Akşam kurulum yaptım sıkıntısız kurulum gerçekleşti ve açıldı. Sabah tekrardan açtıktan sonra mavi ekran verdi ve BIOS menüsüne attı. Bir daha Windows ekranına çıkamadım. Tekrardan Windows kurmaya çalıştığım zaman SSD'yi görmedi. Tekrardan hard diske kurup bilgisayarı açtım. Disk yönetimi kısmından SSD'yi buldum ama aktiflestiremedim. Disk 1 baslatilmamis yazıyor. Yardımcı olur musunuz?
Asus cihazıma yeni bir SSD alarak montajıni gerçekleştirdim. Akşam kurulum yaptım sıkıntısız kurulum gerçekleşti ve açıldı. Sabah tekrardan açtıktan sonra mavi ekran verdi ve bios menüsüne attı bir daha Windows ekranına çıkamadım. Tekrardan Windows kurmaya çalıştığım zaman SSD yi görmedi. Tekrardan hard diske kurup bilgisayarı açtım. Disk yönetimi kısmından SSD yi buldum ama aktiflestiremedim. Disk 1 baslatilmamis yazıyor. Yardımcı olur musunuz.

Dosya Ekleri

• 16416278157722397915276867104743.jpg
    16416278157722397915276867104743.jpg
    112,7 KB · Görüntüleme: 37
SSD modeli neydi? Ben de bu sorunun aynısını yaşadım ve iade ettim. Sağ tıklayıp diski başlata basınca bile başlamıyorsa SSD arızalıdır, büyük ihtimalle firmware'da bir sıkıntı vardır. İade edin. Bir de BIOS'da nasıl gözüküyor ona da bakar mısınız?

SSD modeli neydi? Ben de bu sorunun aynısını yaşadım ve iade ettim. Sağ tıklayıp diski başlata basınca bile başlamıyorsa SSD arızalıdır, büyük ihtimalle firmware'da bir sıkıntı vardır. İade edin. Bir de BIOS'da nasıl gözüküyor ona da bakar mısınız?
HP m2sata 128 modelini tam hatırlamıyorum . İlk başta gördü akşam kurulum yapıldı ama sonradan görmemeye başladı.

HP m2sata 128 modelini tam hatırlamıyorum . İlk başta gördü akşam kurulum yapıldı ama sonradan görmemeye başladı.
BIOS'da nasıl gözüküyor? Ben de kurulum yapmıştım sonrasında gitti SSD.
Eğer BIOS'da 0.1 MB gibi gözüküyorsa SSD bozuktur. İade edin hocam, kanıt olarak da üstte attığınız fotoğrafı atın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı