T Technogamer Ziyaretçi 23 Şubat 2014 #1 Asus bir laptop kullanıyorum. İşlemcim Intel® Core™ i7 3610QM. Bu laptopta UEFI desteği var mıdır?
melgoth Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 1.417 Daha fazla Sistem Özellikleri Galax RTX 4070 12GB Ryzen 5 7600 XPG Caster 16x2 DDR5 RAM Gigabyte B650M DS3H Deepcool Cg560 Kasa Deepcool PK650D 650W 80+ PSU Kioxia Exceria G2 1TB M.2 NVMe SSD Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2014 #2 Windows 8 ön yüklü geldiyse UEFI desteği mutlaka vardır.
T Technogamer Ziyaretçi 23 Şubat 2014 #3 Windows 7 ön yüklü geldi. - - - Güncellendi - - - Bu arada bir sorum daha var. Mesela laptopta UEFI desteği var diyelim. Windows 8.1'i UEFI modunda kurdum. Klasik BIOS ekranı değişecek mi?
Windows 7 ön yüklü geldi. - - - Güncellendi - - - Bu arada bir sorum daha var. Mesela laptopta UEFI desteği var diyelim. Windows 8.1'i UEFI modunda kurdum. Klasik BIOS ekranı değişecek mi?
melgoth Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 1.417 Daha fazla Sistem Özellikleri Galax RTX 4070 12GB Ryzen 5 7600 XPG Caster 16x2 DDR5 RAM Gigabyte B650M DS3H Deepcool Cg560 Kasa Deepcool PK650D 650W 80+ PSU Kioxia Exceria G2 1TB M.2 NVMe SSD Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2014 #4 İşletim sistemi ayrı BİOS ayrı şeyler ondan BİOS ekranın da değişme olmaz.
E Emre Sancar Kilopat Katılım 26 Kasım 2013 Mesajlar 397 Makaleler 1 23 Şubat 2014 #5 Evet bios biraz değişecek ve uefı desteğini anakart belirler .
T Technogamer Ziyaretçi 23 Şubat 2014 #6 Biriniz değişecek biriniz değişmeyecek diyor. Bir de CPU-Z ve Aida64 denedim olmadı. Nereden anakart öğrenirim?
Biriniz değişecek biriniz değişmeyecek diyor. Bir de CPU-Z ve Aida64 denedim olmadı. Nereden anakart öğrenirim?
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2014 #7 Arkadaşım saçmalamayın bios neden değişsin? Bilgisayarda %95 ihtimalle UEFI desteği vardır. UEFI modda Windows 8.1 kurabilirsin.
Arkadaşım saçmalamayın bios neden değişsin? Bilgisayarda %95 ihtimalle UEFI desteği vardır. UEFI modda Windows 8.1 kurabilirsin.
T Technogamer Ziyaretçi 23 Şubat 2014 #8 albaywolf dedi: Arkadaşım saçmalamayın bios neden değişsin? Bilgisayarda %95 ihtimalle UEFI desteği vardır. UEFI modda Windows 8.1 kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternette inceledim eskilerde kalmış BIOS yerine yeni BIOS vardı. Bu nasıl oluyor? Bu arada BIOS'ta UEFI ile ilgili bir şey yok nereden ayarlarım?
albaywolf dedi: Arkadaşım saçmalamayın bios neden değişsin? Bilgisayarda %95 ihtimalle UEFI desteği vardır. UEFI modda Windows 8.1 kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnternette inceledim eskilerde kalmış BIOS yerine yeni BIOS vardı. Bu nasıl oluyor? Bu arada BIOS'ta UEFI ile ilgili bir şey yok nereden ayarlarım?
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2014 #9 Cengiz Han dedi: İnternette inceledim eskilerde kalmış BIOS yerine yeni BIOS vardı. Bu nasıl oluyor? Bu arada BIOS'ta UEFI ile ilgili bir şey yok nereden ayarlarım? Genişletmek için tıkla... UEFI işletim sistemiyle UEFI biosun bir ilgisi yok. O baktığın modlanmış biostur başka bir şey.
Cengiz Han dedi: İnternette inceledim eskilerde kalmış BIOS yerine yeni BIOS vardı. Bu nasıl oluyor? Bu arada BIOS'ta UEFI ile ilgili bir şey yok nereden ayarlarım? Genişletmek için tıkla... UEFI işletim sistemiyle UEFI biosun bir ilgisi yok. O baktığın modlanmış biostur başka bir şey.
T Technogamer Ziyaretçi 23 Şubat 2014 #10 Mesela şöyle bir BIOS'u nasıl modlayarak yaptılar? - - - Güncellendi - - - Bir de bazı BIOS'larda fare vs kullanılıyormuş. Nasıl oluyor?
Mesela şöyle bir BIOS'u nasıl modlayarak yaptılar? - - - Güncellendi - - - Bir de bazı BIOS'larda fare vs kullanılıyormuş. Nasıl oluyor?