furkanc1 Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 19 26 Eylül 2023 #1 FreeDOS şekilde gelen ASUS cihazıma bugün Windows 11 kurarken diski görmedi. Araştırdıktan sonra BIOS ayarlarından VMD kapatarak çözüldüğünü öğrendim ve kurdum. Bu özelliği tekrar aktif etmem gerekiyor mu? Aktif etmezsem ne olur?
FreeDOS şekilde gelen ASUS cihazıma bugün Windows 11 kurarken diski görmedi. Araştırdıktan sonra BIOS ayarlarından VMD kapatarak çözüldüğünü öğrendim ve kurdum. Bu özelliği tekrar aktif etmem gerekiyor mu? Aktif etmezsem ne olur?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 26 Eylül 2023 #2 Windows'u kurduktan sonra internete baglandigi icin surucusunu kendi kurmustur zaten tekrar aktif etmene gerek yok.
Windows'u kurduktan sonra internete baglandigi icin surucusunu kendi kurmustur zaten tekrar aktif etmene gerek yok.
furkanc1 Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 19 26 Eylül 2023 #3 Kokona Shiki dedi: Windows'u kurduktan sonra internete baglandigi icin surucusunu kendi kurmustur zaten tekrar aktif etmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kurdum güncelleştirmeleri Windows Update ile indirdim yeniden başlatırken mavi ekran verdi. Bunu nasıl çözebilirim bilginiz var mı?
Kokona Shiki dedi: Windows'u kurduktan sonra internete baglandigi icin surucusunu kendi kurmustur zaten tekrar aktif etmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Windows 11 kurdum güncelleştirmeleri Windows Update ile indirdim yeniden başlatırken mavi ekran verdi. Bunu nasıl çözebilirim bilginiz var mı?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 26 Eylül 2023 #4 @furkanc1 Onun icin yeni konu acman daha dogru olur mavi ekranin birden fazla sebebi var.