A ALİTAŞBAŞ Zeptopat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Merhaba yeni ASUS laptop aldım. Kablolu internete bağlanıyorum kablosuz internete bağlanamadım. Araştırdığım kadarıyla burada Wireless olması lazım ama yok. Çözümü nedir bilen var mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 125,7 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba yeni ASUS laptop aldım. Kablolu internete bağlanıyorum kablosuz internete bağlanamadım. Araştırdığım kadarıyla burada Wireless olması lazım ama yok. Çözümü nedir bilen var mı?
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.872 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 6 Nisan 2024 #11 ALİTAŞBAŞ dedi: ASUS TUF Gaming a15. Genişletmek için tıkla... Ürünün tam modeliyle birlikte asus sitesinden driver kısmından lan ve wireless driverlerini indirin. Ama şuan sanırım asus sitesi bakımda açılmıyor. Artı 0 Eksi
ALİTAŞBAŞ dedi: ASUS TUF Gaming a15. Genişletmek için tıkla... Ürünün tam modeliyle birlikte asus sitesinden driver kısmından lan ve wireless driverlerini indirin. Ama şuan sanırım asus sitesi bakımda açılmıyor.