ASUS laptoptan bakır renginden sıvı çıktı

Makaleler
10
Yer
Konya, Selçuklu
Daha fazla  
Selamlar, 2 hafta önce eski laptopumu eski haline döndürmeye çalıştım ve başardım ve dün gece bilgisayardan bakır renginde bir sıvı aktı ve bilgisayar bozuldu. Sorun ne olabilir ve bu sıvı nedir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, 2 hafta önce eski laptopumu eski haline döndürmeye çalıştım ve başardım ve dün gece bilgisayardan bakır renginde bir sıvı aktı ve bilgisayar bozuldu. Sorun ne olabilir ve bu sıvı nedir? Şimdiden teşekkürler.

Bakır borulardan olabilir veya batarya patlamış ve içindeki madde dökülmüş olabilir.
Fanın yağı da olabilir.

Belki çok saçma ama bakır borular erimiş olabilir mi?
1613640367944.png

Lütfen değişik yorumlar yapmayalım. :)

Son düzenleme:

Kapasitör sıvısı akmış olabilir. Sıvının fandan geldiğini yazmışsınız. Fanın yağı da akmış olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı