Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #11 InternetciMen dedi: Bakır borulardan olabilir veya batarya patlamış ve içindeki madde dökülmüş olabilir. Fanın yağı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Pili değiştirdim denedim yine olmadı borular da normal.
InternetciMen dedi: Bakır borulardan olabilir veya batarya patlamış ve içindeki madde dökülmüş olabilir. Fanın yağı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Pili değiştirdim denedim yine olmadı borular da normal.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 18 Şubat 2021 #12 Yavuz_Çetin dedi: Pili değiştirdim denedim yine olmadı borular da normal. Genişletmek için tıkla... Fan yağı olabilir PC açıkken fan dönüyor mu diye bakın. Fakat PC'lerde çok sıvı malzeme olmadığı için ilginç.
Yavuz_Çetin dedi: Pili değiştirdim denedim yine olmadı borular da normal. Genişletmek için tıkla... Fan yağı olabilir PC açıkken fan dönüyor mu diye bakın. Fakat PC'lerde çok sıvı malzeme olmadığı için ilginç.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 18 Şubat 2021 #13 Affansen dedi: Eki Görüntüle 884931 Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz hocam, tahmindi sadece. Çünkü bakır renginde bir sıvı başka bir yerde olması aklıma gelmedi.
Affansen dedi: Eki Görüntüle 884931 Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz hocam, tahmindi sadece. Çünkü bakır renginde bir sıvı başka bir yerde olması aklıma gelmedi.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 18 Şubat 2021 #14 Fan yağı akmış olabilir ama, Bakır kablo olamaz. Bakırın Erime Noktası 1000 Derece Üstü. Yavuz_Çetin dedi: Pili değiştirdim denedim yine olmadı borular da normal. Genişletmek için tıkla... Fan yağı akmış o zaman başka bir ihtimal çok zor.
Fan yağı akmış olabilir ama, Bakır kablo olamaz. Bakırın Erime Noktası 1000 Derece Üstü. Yavuz_Çetin dedi: Pili değiştirdim denedim yine olmadı borular da normal. Genişletmek için tıkla... Fan yağı akmış o zaman başka bir ihtimal çok zor.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 18 Şubat 2021 #15 Haruki Murakami dedi: Doğru diyorsunuz hocam, tahmindi sadece. Çünkü bakır renginde bir sıvı başka bir yerde olması aklıma gelmedi. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam. İroni amaçlı söyledim.
Haruki Murakami dedi: Doğru diyorsunuz hocam, tahmindi sadece. Çünkü bakır renginde bir sıvı başka bir yerde olması aklıma gelmedi. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam. İroni amaçlı söyledim.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 18 Şubat 2021 #16 @Haruki Murakami öyle olsa kullanmazlardı zaten o malzemeyi. Belki boyası çıkmış olabilir ama en mantıklı gelen seçenek batarya sızıntısı.
@Haruki Murakami öyle olsa kullanmazlardı zaten o malzemeyi. Belki boyası çıkmış olabilir ama en mantıklı gelen seçenek batarya sızıntısı.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 18 Şubat 2021 #17 246941 dedi: @Haruki Murakami öyle olsa kullanmazlardı zaten o malzemeyi. Belki boyası çıkmış olabilir ama en mantıklı gelen seçenek batarya sızıntısı. Genişletmek için tıkla... Ben Fan Yağı diye düşünüyorum Hocam.
246941 dedi: @Haruki Murakami öyle olsa kullanmazlardı zaten o malzemeyi. Belki boyası çıkmış olabilir ama en mantıklı gelen seçenek batarya sızıntısı. Genişletmek için tıkla... Ben Fan Yağı diye düşünüyorum Hocam.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #18 Olay şöyle oldu bu bilgisayarın ekranı çalışmıyordu bizde ekranı bilgisayardan ayırdık ve bir ayakkabı kutusuna koyduk sonra monitöre bağladık ısındığını fark ettik ve bilgisayarı dışarı çıkartıp klavye olarak kullandım çünkü harici klavyem bozuldu.
Olay şöyle oldu bu bilgisayarın ekranı çalışmıyordu bizde ekranı bilgisayardan ayırdık ve bir ayakkabı kutusuna koyduk sonra monitöre bağladık ısındığını fark ettik ve bilgisayarı dışarı çıkartıp klavye olarak kullandım çünkü harici klavyem bozuldu.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 18 Şubat 2021 #19 246941 dedi: @Haruki Murakami öyle olsa kullanmazlardı zaten o malzemeyi. Belki boyası çıkmış olabilir ama en mantıklı gelen seçenek batarya sızıntısı. Genişletmek için tıkla... Batarya sızıntısı mı? Batarya akınca siyah bir sıvı çıkmıyor muydu?
246941 dedi: @Haruki Murakami öyle olsa kullanmazlardı zaten o malzemeyi. Belki boyası çıkmış olabilir ama en mantıklı gelen seçenek batarya sızıntısı. Genişletmek için tıkla... Batarya sızıntısı mı? Batarya akınca siyah bir sıvı çıkmıyor muydu?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 18 Şubat 2021 #20 Eski bir ürün ise yüksek ihtimal bataryanız şişti, fark etmediniz ve aktı. Pil kısmının oraya bakar mısınız?
Eski bir ürün ise yüksek ihtimal bataryanız şişti, fark etmediniz ve aktı. Pil kısmının oraya bakar mısınız?