FaLCoNn76 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 Hocam BIOS güncellemsinden sonra yeniden başlatınca hata verip duruyor onarılamadı diyor ne yapmam lazım.
Hocam BIOS güncellemsinden sonra yeniden başlatınca hata verip duruyor onarılamadı diyor ne yapmam lazım.
KS KS FaLCoNn76 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #11 manqueller dedi: Minidump rehberini bulun Technopat'ta. Minidump paylaşın arkadaşlar ne yapmanız gerektiğini söyler. Ya diskin bozuk ya da Windows'u düzgün yükleyememişsindir. Minidump paylaş yeni bir konuyla. Genişletmek için tıkla... Hocam format gerekiyormuş. Teşekkürler yardım için. Artı 0 Eksi
manqueller dedi: Minidump rehberini bulun Technopat'ta. Minidump paylaşın arkadaşlar ne yapmanız gerektiğini söyler. Ya diskin bozuk ya da Windows'u düzgün yükleyememişsindir. Minidump paylaş yeni bir konuyla. Genişletmek için tıkla... Hocam format gerekiyormuş. Teşekkürler yardım için.
manqueller Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.807 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #12 FaLCoNn76 dedi: Hocam format gerekiyormuş. Teşekkürler yardım için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
FaLCoNn76 dedi: Hocam format gerekiyormuş. Teşekkürler yardım için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.