Asus M2A-MX Anakartı Için Ekran Kartı Ve Işlemci Tavsiyesi

Fıratdmr03

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Masaüstü bilgisayarımın donanımları artık eskidi. Donanımlar şu şekilde;
Anakart: Asus M2A-MX
Ekran Kartı: AMD Radeon X1200 series
İşemci: AMD Athlon 64x2 5200+ (2.7 GHz 2 CPU)
RAM 3GB DDR 2 RAM (MHz'sini bilmiyorum)
Monitör: Samsung SyncMaster 732N Plus (Tepki süresi: 5 MS Çözünürlük: 1280x1024)
Kasa: Asus Vento A9 series

Bana anakartımın desteklediği en iyi ekran kartı ve işlemci tavsiyesinde bulunabilir misiniz? (RAM'i 4 GB yapacağım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM miktarını muhtemelen 800Mhz. Bu arada bu sistemi kullanmaya devam etmenizi önermiyorum. Oldukça eski bir sistem ve bu sisteme yapılacak upgrade ile bir yere varamayacağınızı bilmeniz gerekiyor öncelikle.
Bunun dışında madem konuyu açtınız yardımcı olayım.
AMD Athlon 64X2 6000 +
Bu işlemci bu bilgisayara takabileceğiniz en iyi işlemcidir. Bunun üstü işlemcileri bilgisayarınızdaki anakart çalıştırmayacaktır.
Bu işlemci güncel bütün ekran kartlarına darboğaz yapacak kesinlikle GTA Vice City tarzı oyunlarda bile darboğaz sinyallerine girecektir. Ucuz yollu herhangi bir ekran kartı ile güncel internet işlerinizi görebilirsiniz. RAM miktarı maksimum 4GB olduğundan bunun da üstüne çıkamazsınız.
Maksimum görebileceğiniz ekran kartı GT9800

Tavsiyem elinizdeki bilgisayarı hayrına bir devlet kurumuna bağışlamanız ve sizin için belirli bir bütçe içersinde bir bilgisayar toplamak olacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı